|
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: Υποβολή αιτήσεων Σπουδαστών Διοίκησης Επιχειρήσεων περιόδου Απρ. 2017 - Σεπτ. 2017 (23/1/2017) Ηλεκτρονικά: 23/01/2017 - 10/3/2017 Έντυπα: 23/3/2017 (ΓΙΑ ΕΣΠΑ και για ΟΑΕΔ ΔΔΕ) Ενημέρωση Φοιτητών: 24/1/2017 (14:00)
Ενημερώνονται οι σπουδαστές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην ερχόμενη περίοδο 1/4/2017- 30/9/2017 ότι από 23/01/2017 και έως 10/3/2017 υποχρεούνται να δηλώσουν τα στοιχεία τους και τα στοιχεία του φορέα τους, πραγματοποιώντας ηλεκτρονική εγγραφή στο διαδικτυακό τόπο πρακτικής άσκησης του Τμήματος, που λειτουργεί στη διεύθυνση: 


Η δήλωσή τους είναι υποχρεωτική και χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση έναρξης πρακτικής άσκησης. 

Οι σπουδαστές θα πρέπει να μελετήσουν το συνημμένο οδηγό πρακτικής άσκησης και κατά την αίτησή τους πρέπει να προσέξουν τα ακόλουθα:

1. Οι σπουδαστές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε Τράπεζα ή σε Ασφαλιστική Εταιρεία, δεν χρειάζεται να δηλώσουν ΑΦΜ, ΔΟΥ για τον φορέα και τον επιβλέποντά τους. Αντί αυτών, μπορούν να συμπληρώσουν με μηδέν (0) και ΆΓΝΩΣΤΟ τις αντίστοιχες τιμές

2. Οι σπουδαστές που δεν γνωρίζουν ακόμη τα στοιχεία του επιβλέποντα του φορέα τους, μπορούν να συμπληρώσουν με μηδέν (0) και ΑΓΝΩΣΤΟ τις αντίστοιχες τιμές. Ωστόσο, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ και ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΕΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ (ΦΟΡΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.

3. Τα στοιχεία του εισοδήματος αφορούν στο εισόδημα της οικογένειάς τους και θα συμπληρώσουν τα στοιχεία από το πλέον πρόσφατο εκκαθαριστικό τους. 

4. Ο αριθμός τέκνων της οικογένειάς τους και τυχόν ασθένειες θα πρέπει να τεκμηριωθούν (κατά την υποβολή των δικαιολογητικών) με αντίγραφο βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης καθώς και με σχετικές βεβαιώσεις. 

5. Τυχόν απορίες απαντώνται στις συνήθεις ερωτήσεις με απάντηση (FAQs)

6. ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ. 

7. Οι σπουδαστές πρέπει να κατεβάσουν το σύνολο των εντύπων που αναφέρονται στην αντίστοιχη σελίδα (εικονίδιο ΕΝΤΥΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ), να τα συμπληρώσουν και να τα εκτυπώσουν  στο πλήθος των αντιτύπων που αναφέρονται εκεί. Στη συνέχεια, θα τα προσκομίσουν μαζί με τη βεβαίωση από το Μητρώο Σπουδαστών ότι δικαιούνται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, κατά την ημερομηνία υποβολής των εντύπων. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την περίοδο αυτή υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις ΕΣΠΑ, που αφορούν τόσο σε δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα (εταιρείες, γραφεία, ιδιώτες). Οι σπουδαστές που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, εντάσσονται αυτόματα για αξιολόγηση και επιλογή για το εν λόγω πρόγραμμα, θα κατεβάσουν και θα προσκομίσουν τα έντυπα ΕΣΠΑ (εικονίδιο ΕΝΤΥΠΑ ΕΣΠΑ) κατά την υποβολή των αιτήσεων και θα πρέπει να είναι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο πρακτικής άσκησης κ. Λεωνίδα Ανθόπουλο. Όποιος σπουδαστής ΔΕΝ το επιθυμεί, πρέπει να ενημερώσει ηλεκτρονικά τον υπεύθυνο πρακτικής άσκησης. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ των στοιχείων του σπουδαστή, καθώς ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ. Όσοι σπουδαστές δεν θα έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία αυτά μέχρι την προθεσμία, ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί τις ακόλουθες ημερομηνίες: 

1) στις 23/3/2017 (13:30-15:30) για τους φοιτητές ΕΣΠΑ όλων των κατευθύνσεων, καθώς και για τους φοιτητές ΟΑΕΔ της κατεύθυνσης Διοίκησης και Διαχ/σης Έργων (ΔΔΕ) στο γραφείο του κ. Ανθόπουλου. 
2) στις 27/3/2017 (14:00-16:00) για τους φοιτητές ΟΑΕΔ της κατεύθυνσης Διοίκησης  Επιχειρήσεων (ΔΕ) στο γραφείο του κ. Τσέλιου.
3) στις 23/3/2017 (11:00-13:00) για  τους φοιτητές ΟΑΕΔ της κατεύθυνσης Διοίκησης  Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕ) στο γραφείο του κ. Αμοιράδη.

Απαιτούνται τα ακόλουθα έντυπα:

Α) οι σπουδαστές ΟΑΕΔ θα προσκομίσουν: 
  • τα έντυπα έναρξης πρακτικής άσκησης, στο πλήθος των αντιτύπων που αναφέρονται
  • τη βεβαίωση από το Μητρώο σπουδαστών ότι δικαιούνται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση
Β) οι σπουδαστές ΕΣΠΑ θα προσκομίσουν: 
  • τα έντυπα έναρξης πρακτικής άσκησης ΕΣΠΑ, στο πλήθος των αντιτύπων που αναφέρονται
  • τη βεβαίωση από το Μητρώο σπουδαστών ότι δικαιούνται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση
  • εκκαθαριστικό τελευταίας οικονομικής χρήσης (του γονέα ή του ιδίου αν διαθέτει οικογένεια) (φωτοτυπία)
  • πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (του γονέα ή του ιδίου αν διαθέτει οικογένεια) (φωτοτυπία)
  • έντυπα κοινωνικής προστασίας (πχ. ασθένειας του ιδίου ή του γονέα)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Η' Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΘΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.

2) Οι φοιτητές των κατευθύνσεων Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΔΕ) για ΟΑΕΔ και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕ) για ΟΑΕΔ θα απευθύνουν ερωτήσεις τους στους υπευθύνους των κατευθύνσεών τους κκ. Τσέλιο και Αμοιράδη αντίστοιχα. 

3) Ενημέρωση για την πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί από τους υπευθύνους πρακτικής άσκησης την Τρίτη 24/1/2017 και ώρα 14:00 στο αμφιθέατρο του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων  (1ος όροφος). 

Ο υπεύθυνος πρακτικής άσκησης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Δρ Λεωνίδας Ανθόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής

5638
comments
Διαβάστε επίσης: | Όλες οι ανακοινώσεις »
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020 (12/6/2019)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Α.Ε. 2018-19 & ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ (Β΄ΕΚΔΟΣΗ - ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ] (7/6/2019)
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (7/6/2019)
ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΜΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (5/6/2019)

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:00 - 20:00 θα έχουμε τη χαρά να είναι κοντά μας ο κ. Σταύρος Μπένος. Η διάλεξή του με θέμα "Η αξία και η μαγεία των συνεργειών" αποτελεί τη συνέχεια ενός γοητευτικού ταξιδιού από το σχεδιασμό στην υλοποίηση έργων και προγραμμάτων στα οποία ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο (Οι σεισμοί της Καλαμάτας ως Δήμαρχος της πόλης, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ ως Υφυπουργός Εσωτερικών, η Πολιτιστική Διαδρομή της Θεσσαλίας ως Πρόεδρος του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ). Η διάλεξη θα γίνει σε αίθουσα του πρώτου ορόφου του κτηρίου Διοίκησης Επιχειρήσεων (Εργαστήριο 1 ή αίθουσα 6). Παρακαλώ να είμαστε έγκαιρα στο χώρο.  Περισσότερα »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Α.Ε. 2018-19 & ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ (Α΄ΕΚΔΟΣΗ) (4/6/2019)

[ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]  Περισσότερα »

  © Copyright 2019 -- Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας http://de.teilar.gr