|
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: Υποβολή αιτήσεων Σπουδαστών Διοίκησης Επιχειρήσεων περιόδου Οκτ. 2015 - Μάρ. 2016 (20/7/2015) Ηλεκτρονικά: 20/7/2015 - 10/9/2015 Έντυπα: 21/9/2015 (κατεύθυνση ΔΔΕ)
Ενημερώνονται οι σπουδαστές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην ερχόμενη περίοδο 1/10/2015 - 31/3/2016 ότι από 19/07/2015 και έως 10/9/2015 υποχρεούνται να δηλώσουν τα στοιχεία τους και τα στοιχεία του φορέα τους, πραγματοποιώντας ηλεκτρονική εγγραφή στο διαδικτυακό τόπο πρακτικής άσκησης του Τμήματος, που λειτουργεί στη διεύθυνση: 


Η δήλωσή τους είναι υποχρεωτική και χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση έναρξης πρακτικής άσκησης. 

Επισημαίνονται στους σπουδαστές τα ακόλουθα:

1. Οι σπουδαστές που πρόκειται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε Τράπεζα ή σε Ασφαλιστική Εταιρεία, δεν χρειάζεται να δηλώσουν ΑΦΜ, ΔΟΥ για τον φορέα και τον επιβλέποντά τους. Αντί αυτών, μπορούν να συμπληρώσουν με μηδέν (0) και ΆΓΝΩΣΤΟ τις αντίστοιχες τιμές

2. Οι σπουδαστές που δεν γνωρίζουν ακόμη τα στοιχεία του επιβλέποντα του φορέα τους, μπορούν να συμπληρώσουν με μηδέν (0) και ΑΓΝΩΣΤΟ τις αντίστοιχες τιμές. Ωστόσο, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ και ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.

3. Τα στοιχεία του εισοδήματος αφορούν στο εισόδημα της οικογένειάς τους και θα συμπληρώσουν τα στοιχεία από το πλέον πρόσφατο εκκαθαριστικό τους. 

4. Ο αριθμός τέκνων της οικογένειάς τους και τυχόν ασθένειες θα πρέπει να τεκμηριωθούν (κατά την υποβολή των δικαιολογητικών) με αντίγραφο βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης καθώς και με σχετικές βεβαιώσεις. 

5. Τυχόν απορίες απαντώνται στις συνήθεις ερωτήσεις με απάντηση (FAQs)

6. ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ. 

7. Οι σπουδαστές θα πρέπει να μελετήσουν το συνημμένο οδηγό πρακτικής άσκησης. 

8. Οι σπουδαστές πρέπει να κατεβάσουν το σύνολο των εντύπων που αναφέρονται στην αντίστοιχη σελίδα (εικονίδιο ΕΝΤΥΠΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ), να τα συμπληρώσουν και να τα εκτυπώσουν  στο πλήθος των αντιτύπων που αναφέρονται εκεί. Στη συνέχεια, θα τα προσκομίσουν μαζί με τη βεβαίωση από το Μητρώο Σπουδαστών ότι δικαιούνται να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, κατά την ημερομηνία υποβολής των εντύπων. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την περίοδο αυτή ΔΕΝ υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις που αφορούν στο πρόγραμμα επιδοτούμενης πρακτικής άσκησης (ΕΣΠΑ) και όλες οι αιτήσεις αφορούν σε επιδότηση μέσω ΟΑΕΔ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ των στοιχείων του σπουδαστή, καθώς και των στοιχείων του φορέα πρακτικής άσκησης πριν την υποβολή των έντυπων αιτήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ Η' Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΘΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ.
  
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΕΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΑ.

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί: 

1) στις 21/9/2015 (11:00-13:00) για τους φοιτητές των κατευθύνσεων Διοίκησης και Διαχ/σης Έργων (ΔΔΕ) στο γραφείο του κ. Ανθόπουλου. 
2) Οι φοιτητές των κατευθύνσεων Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΔΕ) και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων θα ενημερωθούν από τους υπευθύνους των κατευθύνσεών τους κκ. Κατσαρέλη και Αμοιράδη αντίστοιχα. 


Ο υπεύθυνος πρακτικής άσκησης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Δρ Λεωνίδας Ανθόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής

8489
comments
  © Copyright 2019 -- Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας http://de.teilar.gr