|
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 19-5-2017

Έχουμε τη χαρά να σας καλέσουμε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 19 ΜΑΙΟΥ  2017 στη σειρά σεμιναριακών διαλέξεων που οργανώνουμε στα πλαίσια του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Θα μιλήσει ο Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ κ. Ελευθέριος Αγγελής, με θέμα:

"Στατιστικές μέθοδοι στη μελέτη του ανθρώπινου παράγοντα στη διαχείριση έργων"

Ώρα έναρξης 17:15

Διάρκεια (περίπου 2 ώρες μαζί με τις ερωτήσεις του κοινού).

Ο κ. Ελευθέριος Αγγελής είναι καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο "Στατιστική και Πληροφοριακά Συστήματα". Έχει πτυχίο και διδακτορικό από το Τμήμα Μαθηματικών του ΑΠΘ. Έχει διδάξει πλήθος προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων σχετικών με Μαθηματικά, Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα. Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι Αναπληρωτής Προέδρου στο Τμήμα Πληροφορικής και τον τελευταίο χρόνο Διευθυντής του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ιατρική Πληροφορική". Το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει κυρίως στατιστικές μεθόδους στην Τεχνολογία Λογισμικού και γενικότερα στα Πληροφοριακά Συστήματα αλλά επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές όπως η ανάλυση βιοϊατρικών δεδομένων και η ανακάλυψη γνώσης από δεδομένα του παγκόσμιου Ιστού. Από το 2007, ως προσκεκλημένος ερευνητής, συνεργάζεται ερευνητικά με το Πανεπιστήμιο της Σουηδίας Blekinge Tekniska Hogskola (BTH). Επίσης συμμετείχε ως εταίρος ή συντονιστής σε αρκετά εθνικά ή ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστήμια. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 180 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων και συλλογικούς τόμους. Το έργο του έχει λάβει πάνω από 3.300 αναφορές ενώ σε εργασία που δημοσιεύτηκε το 2011 στο περιοδικό Journal of Systems and Software του εκδοτικού οίκου Elsevier κατατάχτηκε 4ος ανάμεσα στους 15 κορυφαίους ερευνητές στην περιοχή τεχνολογίας συστημάτων και λογισμικού για την περίοδο 2004-2008.

Σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την πρόσκληση σε όποιον άλλο εκτιμάτε ότι θα ήταν χρήσιμο να παρακολουθήσει τη διάλεξη.

Χώρος διεξαγωγής: Κτήριο Διοίκησης Επιχειρήσεων & Μηχανικών Πληροφορικής, 1ος όροφος, αίθουσα 6.


2359
comments
Διαβάστε επίσης: | Όλες οι ανακοινώσεις »
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ (26/4/2018)

Αύριο Παρασκευή 27/4 και ώρα 17:30 στην αίθουσα ΔΔΕ6 θα μιλήσει ο κ. Δημήτρης Κυριακόπουλος με θέμα "Το παράδειγμα του Πρωτέα: Έργα στον εθελοντικό και τον τρίτο τομέα της οικονομίας". Η διάλεξη οργανώνεται στα πλαίσια του ΠΜΣ στη Διοίκηση & Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων και απευθύνεται σε όλους.  Περισσότερα »

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (23/2/2018)

Όσοι φοιτητές πρόκειται να παρουσιάσουν την πτυχιακή τους στην περίοδο αυτή θα πρέπει (α) να συνεννοηθούν με τον επιβλέποντα και (β) να προσέλθουν είτε την Τετάρτη 28/2 (10:00) ή την Τρίτη 6/3 (12:00) στην αίθουσα ΔΔΕ5. Η επόμενη περίοδος παρουσιάσεων προγραμματίζεται για το τέλος Μαΐου.  Περισσότερα »

301-ΑΔΔΕ ΒΑΘΜΟΙ ΠΑΛΑΙΩΝ (21/2/2018)

Ανακοινώθηκαν στο e-class οι βαθμοί των φοιτητών παλαιότερων εξαμήνων  Περισσότερα »

ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ (20/2/2018)

Αναρτήθηκαν οι βαθμοί στο e-class. Για όποια απορία σχετικά με το γραπτό τους, οι φοιτητές μπορούν μέχρι και την Τετάρτη 28/2 να επικοινωνήσουν με το διδάσκοντα.  Περισσότερα »

ΒΑΘΜΟΙ 301-ΑΔΔΕ (19/2/2018)

Στο χώρο Έγγραφα του e-class του μαθήματος αναρτήθηκαν οι βαθμοί όσων φοιτητών παρακολουθούν το Νέο πρόγραμμα σπουδών. Όσοι επιθυμούν να δουν το γραπτό τους μπορούν να επικοινωνήσουν με το διδάσκοντα μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 26/2. Οι φοιτητές των παλαιότερων προγραμμάτων σπουδών θα περιμένουν νεότερη ανακοίνωση.  Περισσότερα »

  © Copyright 2018 -- Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας http://de.teilar.gr